koronan aikaan

Koronan vuoksi Arenalla ei toistaiseksi järjestetä ohjattua harrastustoimintaa tai iltapäiväkerhotoimintaa, eikä myöskään kahvila ole auki. Seuraamme hallituksen ohjeistuksia ja toiminta palaa normaaliksi heti kun se on mahdollista.

Avaamme kuitenkin kuntosalin käyttäjillemme 14.5.2020 alkaen!
Kaikki ennen koronaa voimassa olleet kuntosaliavaimet avataan 30.5.2020 saakka. Jos olit ostanut pidemmän ajanjakson avaimellesi etukäteen, esim. monta kuukautta tai vuoden niin siirrämme avaimen voimassaoloaikaa 2 kk eteenpäin.

Toivomme että salilla yhtäaikaisia käyttäjiä olisi maksimissaan 6 henkilöä, eli varauduthan tarvittaessa vaikka käymään pienellä lenkillä ulkona jos käyttäjiä on salille tullessasi jo enemmän. Säilytäthän kuntosalilla myös turvallisen etäisyyden ja huolehdit hyvästä hygieniasta omalla kohdallasi. Tule salille vain täysin terveenä. Salin siivousta lisätään ja käytettävissä on käsidesiä. Vain sisäkengillä saliin.

Lisäaikaa kuntosalille voit ostaa Porkkalan Parenteesin nettikaupasta https://porkkala.johku.com/ , tiistaisin ja perjantaisin sovittuun aikaan Arenalta tai muina päivinä SE-Actionin toimistolta 09-2564040.