Kahvila

Kahvila-ja-liikunta

Hallin kahvila on aktiivikaudella avoinna arkisin ma-to klo 15.30-19.00 sekä otteluiden yhteydessä. Toukokuussa kahvila auki maanantaisin klo 17-19. Kesäkaudella kahvila suljettu.

Normaalin kahvilatarjonnan lisäksi lapsille on tarjolla välipalaa koulun jälkeen. Välipala sisältää leivän, mehun, hedelmän, sekä jugurtin. Kahvilasta voit myös ostaa kuukausikortin tai kertakäynnin kuntosalille, paikallisten seurojen fanituotteita, sekä tehdä tilavarauksia. Tervetuloa kahvittelemaan iloiseen sporttiseen ympäristöön!

Kahvilassa palvelee Irina Mannonen ja Marina Ketonen. Susanne Ekström näkyy myös toisinaan tiskin takana, mutta enimmäkseen hän hoitaa eri tapahtumien tarjouspyynnöt sekä kaiken muun tarvittavan käytännön järjestelyn. Sjundeå IFn ja SSStormin otteluiden aikana on kahvila myös auki, ja silloin on yhdistyksen porukka puikoissa.

Ja muistathan että Sjundeå IF:n SportBar yläkerran terassilla tarjoilee mietoja alkoholijuomia aikuisille katsojille naisten ja miesten otteluiden aikana. Yläkerrasta on hyvät näkymät pelikentälle, ja mikäs sen mukavampaa kuin seurata jännittäviä otteluita vaikkapa olutta siemaillen.