Kuntosali

Kuntosali

Fennia Arenalla on myös viihtyisä ja edullinen kuntosali. Kuntosalin käyttö maksaa 20€ kuukaudessa, ja ensimmäisellä kerralla maksetaan lisäksi avainmaksu 10€ kuntosalin avainkortista. Kuntosalin avainkortin ja aikaa voit ostaa verkkokaupasta https://porkkala.johku.com/ Ostaessasi avaimen nettikaupan kautta on hyvä sopia avaimen noudosta sähköpostitse, mutta kun sinulla on jo avain olemassa ei tarvita muuta kuin ostos nettikaupassa. Avaimeen ladataan lisää aikaa sen mukaan miten haluat, eli meillä ei ole sitoutumispakkoa vaan voit ostaa saliaikaa juuri niin monta kuukautta kuin haluat! Kuntosali on avoinna joka päivä klo 05.00-22.00. Myös pyhinä.

Salikortin tai lisää aikaa voit myös ostaa Fennia Arenan kahvilasta joka on avoinna ma-to klo 15.30-19.00. Tervetuloa moikkaamaan ja tutustumaan saliin etukäteen!

Kuntosalilla on 16 vuoden ikäraja. Lapsia ei saa ottaa mukaan salille oman harjoituksen aikana.

Kysy meiltä myös henkilökohtaisia treeniohjelmia niin suosittelemme sinulle paikallisia alan toimijoita joihin voit olla yhteydessä!

Meillä käy myös maksuvälineenä ePassi, Smartum, Eazybreak ja Edenred. Jos käytät jonkin edellä mainitun toimijan liikuntaetu-sovellusta, voit helposti etsiä Fennia Arenan ja hoitaa maksun vaikka kotona. Lähetä kuitista kuvakaappaus info@fenniaarena.fi, ja vahvistamme maksusi huomioinnin sähköpostitse.

Myös MobilePay:n kautta voit ostaa helposti kuntosaliaikaa. Fennia Arenan numero 68240 tai voit etsiä hakukentän avulla Fennia Arena, Siuntio. Lähetä kuvakaappaus kuitista sähköpostitse info@fenniaarena.fi ja vastaamme sinulle heti kun avaimesi on aktivoitu.

Tervetuloa treenaamaan!