Kuntosali

Kuntosali

Tällä hetkellä kuntosali on kiinni 24.1-7.2 aluehallintoviraston päätöksen mukaisesti.

Perhe/yksityistuntia voi varata 20 €/h. Varaa sähköpostilla info@fenniaarena.fi tai soittamalla 0452107835. Muita käyttövuoroja ei tällä hetkellä ole.

Maksu Mobilepay 68240 tai verkkokaupan kautta shop.porkkala.net ja valitse kuukausimaksu. Kun aika ja maksu on tehty, saa koodin ja voi käydä salilla turvallisesti harjoittelemassa.

 

Fennia Arenalla on myös viihtyisä ja edullinen kuntosali. Kuntosalin käyttö maksaa 20€ kuukaudessa, ja ensimmäisellä kerralla maksetaan lisäksi avain 10€ kuntosalin avainkortista. Kuntosalin avainkortti ja aikaa voit ostaa verkkokaupasta https://porkkala.johku.com/ Avaimeen ladataan lisää aikaa sen mukaan miten haluat, eli meillä ei ole sitoutumispakkoa vaan voit ostaa saliaikaa juuri niin monta kuukautta kuin haluat! Kuntosali on avoinna joka päivä klo 05.00-22.00. Myös pyhinä.

Salikorttia tai lisää aikaa voit myös ostaa Fennia Arenan kahvilasta joka on avoinna ma-to klo 15.30-19.00. Tervetuloa moikkaamaan ja tutustumaan saliin etukäteen!

Kysy meiltä myös henkilökohtaisia treeniohjelmia niin suosittelemme sinulle paikallisia alan toimijoita joihin voit olla yhteydessä!

Meillä käy myös maksuvälineellä ePassi, Smartum, Eazybreak ja Edenred.